Μία συλλογή απολιθωμάτων που επέστρεψε από το εξωτερικό εκτέθηκε στην πόλη Τσεντσόου, πρωτεύουσα της κεντρικής επαρχίας της Κίνας, Χενάν.

Τα εννέα εκθέματα περιλαμβάνουν απολιθώματα του Beibeilong sinensis, αυγό ενός πανάρχαιου γιγάντιου είδους δεινόσαυρου, τη σπάνια χελώνα του Γκανσού, το confuciusornis –πουλί της πρώιμης Κρητιδικής εποχής–, έναν προϊστορικό σκελετό θηλαστικού –πρόγονο της γάτας, γνωστό για τα δύο του μπροστινά δόντια που μοιάζουν με χαυλιόδοντες– καθώς και το απολίθωμα ενός manchurochelys, μιας χελώνας που έζησε στην πρώιμη Κρητιδική εποχή. Τα απολιθώματα αυτά έχουν τεράστια επιστημονική σημασία.

Το απολίθωμα του Beibeilong sinensis αποκαλύφθηκε στη Χενάν το 1993 και αμέσως τράβηξε την προσοχή του κοινού. Με μήκος 118 εκατ., χρονολογείται τουλάχιστον πριν από 86 εκατομμύρια χρόνια και ήταν στο εξωτερικό για περισσότερα από 20 χρόνια. Το 2013 επιστράφηκε στην Κίνα και εκτέθηκε στο Γεωλογικό Μουσείο της Χενάν.

Αφότου τέθηκε σε ισχύ ο κανονισμός για την προστασία των απολιθωμάτων το 2011, περισσότερα από 5.000 απολιθώματα έχουν επιστρέψει στην Κίνα από το εξωτερικό.