Ανακάλυψες τα μυστήρια της Σαμοθράκης; Έκανες oρειβασία ή πεζοπορία; Έκανες camping με την παρέα σου; Έκανες βουτιές στις βάθρες ή τη θάλασσα; Δοκίμασες την τοπική κουζίνα;

Το Μουσείο Ακρόπολης μας προσκαλεί να δημιουργήσουμε μαζί την ψηφιακή έκθεση #MySamothrakiExhibition, μια συλλογή φωτογραφιών όπου οι εμπειρίες και οι αναμνήσεις από τη Σαμοθράκη συναντούν τα αρχαιολογικά μυστήρια του νησιού. Όλα αυτά στο πλαίσιο διαγωνισμού φωτογραφίας στο Instagram που διοργανώνει το Μουσείο στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών».

Έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram με τις εμπειρίες σας χρησιμοποιώντας το hashtag #MySamothrakiExhibition και αυτό που τη χαρακτηρίζει περισσότερο από τις 5 κατηγορίες που ακολουθούν:

#MySamothrakiMysteries, #MySamothrakiClimbing, #MySamothrakiCamping, #MySamothrakiSwimming, #MySamothrakiEating.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας και κερδίστε δώρα από τα πωλητήρια του Μουσείου, συμμετοχή σε βραδινή παρουσίαση των Αρχαιολόγων-Φροντιστών για την περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών» ή ένα γεύμα στο εστιατόριο με γεύσεις Σαμοθράκης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό θα βρείτε εδώ.