Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει την 7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στο πλαίσιο της έκθεσης «Ίασις. Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό»

Mε αφορμή την έκθεση «Ίασις. Υγεία, Νόσος, Θεραπεία από τον Όμηρο στον Γαληνό», σήμερα, Τρίτη 7 Απριλίου 2015, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και θα παραμείνει ανοικτό (κάθε Τρίτη το μουσείο είναι κλειστό), με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας,  επιπλέον μειωμένη είσοδο για όλους τους φοιτητές και μεγάλες εκπτώσεις στο πωλητήριό του.

Eιδικότερα, την Τρίτη 7 Απριλίου από τις 10.00 έως τις 22.00, θα παραμείνουν ανοιχτά η έκθεση «ΙΑΣΙΣ», το πωλητήριο και το Cycladic Café του Μουσείου, ενώ για όλους τους φοιτητές θα ισχύει μειωμένη είσοδος (με την επίδειξη σχετικής κάρτας), από 3,5€ , 2€/ άτομο.

Επίσης, όλα τα είδη του πωλητηρίου του Μουσείου που σχετίζονται με την έκθεση «ΙΑΣΙΣ» και άλλα επιλεγμένα αντικείμενα θα διατίθενται σε μειωμένες τιμές, ενώ ειδικά για τους φοιτητές Ιατρικών Σχολών ο κατάλογος της έκθεσης θα διατίθεται με 15% έκπτωση.