Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο αντικείμενο της «Μουσειολογίας» οργανώνουν τα τμήματα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το ΔΠΜΣ οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Μουσειολογία. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων και αρχίζει τον Οκτώβριο του 2014. Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί όλοι οι ισοψηφούντες με τον τελευταίο εισαγόμενο, μέχρι του αριθμού των 30 φοιτητών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ως τις 30 Μαΐου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00, στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ «Μουσειολογία» (υπεύθυνη κ. Αφροδίτη Μπουσουλέγκα, τηλ. 2310 994364 και 995756, Fax 2310 994354) ή να τα αποστείλουν με ίδια, όπως παραπάνω, ημερομηνία ταχυαποστολής στη διεύθυνση: Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, Τμήμα Αρχιτεκτόνων, Κτίριο εδρών, 7ος όροφος, Υπεύθυνη Προγράμματος: Καθηγήτρια Μαλαματένια Σκαλτσά, Θεσσαλονίκη 541 24, με την ένδειξη για το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσειολογία».

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ma-museology.web.auth.gr/