Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (University College London – UCL) στα πλαίσια της δημιουργίας ενός νέου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Centre for Interdisciplinary Research in the Humanities προκηρύσσει τρεις ερευνητικές θέσεις συνεργάτη (associateships).

Oι υποψήφιοι μπορούν να ειδικεύονται σε οποιαδήποτε ανθρωπιστική επιστήμη. Θα πρέπει απαραίτητα να έχουν καταθέσει τη διδακτορική τους διατριβή πριν την καταληκτική ημερομηνία αίτησης, να μην έχουν παρέλθει πέντε χρόνια από την ημερομηνία υποστήριξης του διδακτορικού τους (εκτός και αν είχαν διακοπή επιστημονικής σταδιοδρομίας) και να μην έχουν καταλάβει ανάλογη θέση στο παρελθόν. Ιδιαίτερη προτίμηση δίνεται σε όσους δεν έχουν καταλάβει θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή και η έρευνά τους ενδέχεται να προσελκύσει ισχυρή χρηματοδότηση.

Στο συμβόλαιο με το Πανεπιστήμιο προβλέπεται η διδασκαλία (60 ώρες την εβδομάδα το περισσότερο), η συνεισφορά σε προγράμματα ερευνητικής εκπαίδευσης, η διοργάνωση σεμιναρίων. Προβλέπεται επίσης η παρακολούθησή τους από υπεύθυνο (mentor).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 27 Απριλίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το link και επικοινωνήστε με την δρα Maria Wyke του Department of Greek & Latin μέσω email.