Το Χασεμιτικό Πανεππιστήμιο της Ιορδανίας και το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσουν μία επιδοτούμενη θέση (fellowship) διδακτορικού ερευνητή διάρκειας τριών ετών. Ο ερευνητής καλείται να εργαστεί στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος “Assessment and quantification of damage on the building materials from three desert castles in Jordan”. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Marie Curie Initial Training Network.

Οι ενδιαφερόμενοι επιβάλλεται να διαθέτουν Μάστερ ( (MA ή MSc) στην αρχαιολογία ή την αρχαιολογική επιστήμη ή τη χημεία ή τη συντήρηση αρχαιοτήτων το οποίο να έχει ληφθεί – το περισσότερο – τέσσερα χρόνια πριν την έναρξη του προγράμματος και να γνωρίζουν Αγγλικά. Άτομα που έχουν ήδη εργαστεί στην Ιορδανία για περισσότερο από 12 μήνες τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι δυνατόν να κάνουν αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισυνάψουν δικαιολογητικά ( βιογραφικό, συνοδευτική επιστολή με περιγραφή των ερευνητικών τους ενδιαφερόντων, αντίγραφο εργασίας τους σε σχέση με το αντικείμενο και τα ονόματα δύο ατόμων ικανών να παράσχουν συστατική επιστολή) σε ηλεκτρονικό μήνυμα με τίτλο NARNIA ESR16 το οπίο και θα στείλουν στον δρα Fadi A.Y. Bal΄awi και την Μαρία Δικομήτρου .

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011.